Våra utbildningar

Vi erbjuder fem högskoleförberedande program med flera olika inriktningar och profiler, bland annat Life Science och Design. Här finns något för alla som vill lära sig mycket och samtidigt ha väldigt roligt.

Fem högskoleförberedande program

Vi erbjuder fem högskoleförberedande program med flera inriktningar och profiler:

Ekonomiprogragrammet

• Inriktning ekonomi
  • Inriktning juridik

Estetiska programmet

• Bild och formgivning med profil design

Naturvetenskapsprogrammet

• Inriktning naturvetenskap
  • Profil Life Science
  • Profil naturvetenskap med särskild variant design

Samhällsvetenskapsprogrammet

• Inriktning beteendevetenskap
  • Inriktning samhällsvetenskap
  • Inriktning samhhällsvetenskap - profil Life Science
  • Samhällsvetenskap med särskild variant design

Teknikprogrammet

• Inriktning design och produktutveckling

Introduktionsprogram

Vi erbjuder dig individuellt alternativ för dig som fått mycket stöd och anpassningar av studierna i grundskolan och riktar sig till dig som är nära att bli behörig till ett högskoleförberedande nationellt program.

Moderna undervisningslokaler och erfarna lärare

I moderna undervisningslokaler, några hundra meter från Stadshuset på Kungsholmen, undersöker våra lärare och elever hur vi utformar ett framtida hållbart samhälle, med hjälp av vetenskap, estetik och digital teknik.

Vi står inför samma utmaningar som Anna Whitlock gjorde för länge sedan när hon startade sin skola. Precis som hon tror vi att bildning och utbildning är nödvändigt både för individen och samhällsutvecklingen.

Ingress: