Robert är ny biträdande rektor på Anna Whitlocks gymnasium

Robert Edström är ny biträdande rektor på Anna Whitlocks gymnasium. Här berättar han om sig själv och varför han valde att komma till oss på AW.

Hej Robert! Berätta om varför du sökte dig till Anna Whitlocks gymnasium.

Det är spännande att få vara med och bygga skola och bidra till det fortsatta etablerandet av en modern bildnings- och kunskapsskola.

Vad ser du mest fram emot att få jobba/bidra med?

Att arbeta tillsammans med skickliga pedagoger och engagerade elever.

Har du något drömprojekt?

På jobbet: Identifiera, introducera och implementera ett system för feedback till elever där generell återkoppling på gruppnivå enkelt kan kombineras med individuell feedbak på ett sätt som är tidsbesparande, transparent och tydligt.

Privat: River-rafting genom Grand Canyon på Coloradofloden tillsammans med min fru och två söner.

Berätta något om dig själv.

Lång erfarenhet som lärare, bl.a. 9 år på Lycée International utanför Paris. Spelar altfiol i en kammarorkester.

Robert har sitt rum i administrationskorridoren och är biträdande rektör för undervisningsteam 7 och 8 med klasserna EK19EA, SA19BA, EK20EA, SA20BA, EK21EA, SA21BA, EK19EB, SA19BB, SA19BD, EK20EB, SA20BB, EK21EB, SA21BB.