Till innehåll på sidan

Martin är ny specialpedagog på Anna Whitlocks gymnasium

Martin Brunner är ny specialpedagog på Anna Whitlocks gymnasium. Här berättar han om sig själv.

Hej Martin! Vad lockade dig att söka till dig AWG?

Jag har hört mycket om AWG och tyckte att det lät spännande. Jag såg det som en välkommen utmaning att gå till en stor gymnasieskola med en så tydlig pedagogisk profil, och hoppas att jag kan bidra med mitt kunnande och min erfarenhet.

Vad ser du mest fram emot med ditt nya jobb?

Att få lära känna alla nya kollegor och elever.

Har du något särskilt du brinner för inom ditt yrke?

Allas rätt till en bra skola!

Berätta om dig själv och din bakgrund

Jag är ursprungligen från Visby och Umeå men har rotat mig i Stockholm sedan 2004. Jag har fru och två barn och bor i Enskededalen, gillar naturupplevelser, arkeologi, science fiction och ett och annat datorspel.

Kommer du att undervisa i något ämne?

Jag är utbildad lärare i engelska och religionskunskap, men jag kommer att ha undervisning först till hösten 2021. 

Dela:
Kategorier: