Är du vår nya skolassistent?

Vill du vara med och bygga nytt? Nu söker vi en skolassistent med inriktning ekonomihantering till Anna Whitlocks gymnasium.

Skolassistenten - en del av skolans service-team

Som skolassistent kommer du att vara en del av skolans service- och administrationsteam och jobba nära skolans intendent med ekonomi och inköp.

Några av dina arbetsuppgifter:

• Du ansvarar för uppgifter inom ekonomi och inköp i samverkan med övriga inom service- och administrationsteamet. Exempel på arbetsuppgifter inom det området är kontroll av leverantörsfakturor, matchning av leveranser, beställningar och fakturor samt att vara behjälplig i prognoser, bokslut samt budget.
  • Du sköter skolans reception, tar emot besökare, svarar i telefon, ger service till elever och personal.
  • Du ansvarar för posthantering, arkiv och diarieföring.
  • Du stöttar skolledningen med administrativa rutiner, intern kommunikation till elever och personal och planering och genomförande av trivselskapande aktiviteter.

Omfattningen på tjänsten är på 100% och sista ansökningsdag är 29 januari 2021.

Annons Skolassistent med inriktning ekonomihantering till Anna Whitlocks gymnasium.