Sommaravslutning 2020

Idag kom dagen som så många har väntat på - det är dags för skolavslutning. Nu lägger vi ett händelserikt läsår till handlingarna och ser fram emot sommaren. Stort tack till alla fantastiska elever för att ni ställt upp och ställt om till distansundervisning på ett så imponerande sätt. Nu hoppas vi innerligt att vi ses igen i höst - skolan har stått så tom och vi har saknat er!

Årets avslutning hålls digitalt i form av en förinspelad film. En särskild eloge till er elever som var med och förgyllde avslutningen med musik och sång. Se gärna hela filmen för att ta del av elevuppträdanden, stipendieutdelning och allsång. Vi på Anna Whitlocks gymnasium vill tacka alla elever och personal för ett fantastiskt och historiskt läsår - Glad sommar!