Till innehåll på sidan

Intresseanmälan till Anna Whitlocks gymnasium

Beroende på på till vilken årkurs du vill söka, så ska du använda olika formulär. Se länkar nedan.

Reservantagning åk 1

Från och med skolstart den 23 augusti och fram till den 31 augusti tar skolan över Gymnasieantagningens reservlista och följer den strikt. När det blir en ledig plats så ringer skolan till den elev som står först på tur via de kontaktuppgifter som finns på listan dvs. de kontaktuppgifter som eleven tidigare lagt upp på sin sida på www.gyantagningen.se  Observera att om skolan inte lyckas nå den elev som står på tur, kontaktar skolan den elev som står näst på tur osv. 

Den 1 september kan gymnasieskolorna frångå Gymnasieantagningens reservlista. Då skapar vi en egen reservlista utifrån de anmälningar som kommer in.  Rangordning av elever på reservlistan görs efter betyg och språkval. Vill du stå kvar som reserv eller om du vill byta till vår skola - anmäl dig via länken nedan. Om vi kan erbjuda dig en plats hör vi av oss via telefon eller mejl.

Länk till Reservantagning årkurs 1

Du som vill söka till åk 2 eller åk 3

Bifoga din studieplan/betyg med samtliga avslutade kurser. Om vi får en ledig plats så ser vi över de som står på vår intresselista. Vi ser endast över ansökningar som är fullständiga, dvs studieplan och betyg har bifogats. I vårt urval gör vi en samlad bedömning över hur väl dina kurser matchar det program du söker samt dina betyg i avklarade gymnasiekurser. 
Gymnasieskolorna lägger ut sina kurser lite olika. Det är viktigt att dina avslutade/pågående kurser inte skiljer sig åt för mycket från våra elevers kursutlägg för att byte ska kunna vara möjligt och för att vi ska kunna garantera dig en gymnasieexamen. 
Om vi kan erbjuda dig en plats hör vi av oss via telefon eller mejl.

Länk till formulär Ansökan till årskurs 2 och 3

Dela: