Jobba hos oss

Stockholm växer som aldrig förr. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna och annan personal. Vill du vara med och bygga nytt?

Anna Whitlocks gymnasium är Stockholms stads största gymnasieskola med ca 2200 elever. Vi erbjuder de högskoleförberedande programmen Estet, Ekonomi, Natur, Samhällsvetenskap och Teknik med tolv olika inriktningar/profiler, varav två, Design och Life Science, finns på flera program. Vi erbjuder också ett introduktionsprogram. För att möta verksamhetens behov rekryterar vi kontinuerligt ny personal.

Pågående rekrytering

Vi söker en vikarie i kemi och biologi och/eller naturkunskap. Vikariatet har tillträde omgående och löper till juni 2022. Sista ansökningsdag är 20210916.

Annons Anna Whitlocks gymnasium söker lärarvikarie i kemi, biologi/naturkunskap.