Introduktionsprogrammet

Anna Whitlocks gymnasium erbjuder Individuellt alternativ för dig som fått mycket stöd och anpassningar av studierna i grundskolan och riktar sig till dig som är nära att bli behörig till ett högskoleförberedande nationellt program.

Liten undervisningsgrupp och lugn studiemiljö

Detta erbjuder vi dig som går introduktionsprogrammet på Anna Whitlocks gymnasium:

• Hemklassrum och lugn studiemiljö där du och dina klasskamrater möter samma personal varje dag.
  • Skolbibliotek med fack- och skönlitteratur som du kan besöka under hela skoldagen.
  • Skolrestaurang och elevcafé som skolan själv driver. Maten är mestadels vegetarisk, med starkt fokus på hållbarhet.

Lokalerna ligger centralt i Stockholm med goda transportkommunikationer.

Grundskoleämnen och stort utbud av gymnasiekurser

Vi erbjuder dig både grundskoleämnen och ett rikt utbud av gymnasiekurser som kan ingå i din studieplan.

De grundskoleämnen vi erbjuder är:

• Engelska
  • Svenska
  • Matematik
  • SO-ämnen
  • NO-ämnen
  • Bild och teknik

Ansökningskod

Ansökningskoden för Introduktionsprogrammet på Anna Whitocks gymnasium är IMA0000AST-AW.

Är du intresserad av att läsa IMA på Anna Whitlocks gymnasium?
Du kan kontakta vår biträdande rektor Mari Rost om du har frågor

E-post: mari.rost@edu.stockholm.se
Telefon: 08-508 344 82