Frågor och svar från digitalt öppet hus, våren 2020

I maj 2020 hade vi digitalt öppet hus med frågestunder via Instagram. Här har vi samlat de frågor och svar som kom in.

Frågestund med elever, skolledning eller studievägledare, våren 2020

Ett väldigt uppskattat inslag på en öppen skoldag är möjligheten att få träffa och prata med elever, skolledning och studievägledare på skolan.

Våren 2020 hade vi frågestunder på Instagram med en elev från varje program veckorna innan gymnasievalet stängde.

Svar från elever som går på skolan

Estetiska programmet. Yasmin gick första året på etstet och svarar på frågor om Estetiska programmet. (5 maj, 2020)

Samhällsvetenskapsprogrammet. Sigge gick andra året på samhällsvetenskapsprogrammet och svarar på frågor om det. (6 maj, 2020)

Ekonomiprogrammet. Tindra som gick andra året på ekonomiprogrammet svarar på frågor. (8 maj, 2020)

Svar från skolledning och studie- och yrkesvägledare

Svar från skolans skolledning och studie- och yrkesvägledare.